Ručne robená čokoláda ako darček na Valentína

Frutree je slovenský výrobca aj tabuľkových čokolád. Ručne robené tabuľkové čokolády sa môžu stať ideálnym valentínskym darčekom na sviatok zaľúbených 14.2.. Prečo? Čítajte v ďalej.

Prečo čokoláda ako darček na Valentína?

My vo Frutree veríme, že čokoláda je symbolom šťastia, inšpirácie a oslavy. Dávať čokoládu ako darček je hlboko zmysluplné gesto, ktoré demonštruje naše pocity, keď nám slová zlyhávajú. Pre mnohých ľudí je darovanie jazykom lásky a spôsobom, ako tým najdôležitejším dávať najavo, ako nám na nich záleží.

Čokoládový darček je zaručenou cestou k srdcu iného človeka.

Čokoláda zlepšuje náladu.

Každý má rád čokoládu. Okrem lahodnej chuti, čokoláda obsahuje živiny, ktoré prirodzene zlepšujú náladu. Ukázalo sa, že tmavá čokoláda obsahuje rovnakú chemickú látku, ktorá sa uvoľňuje, keď sa zamilujete. Navyše tmavá čokoláda stimuluje uvoľňovanie endorfínov, hormónov, ktoré privodia pocity šťastia.

Štúdie však zistili, že nejde iba o obsah čokolády, ale aj zmyselné potešenie z jej konzumácie, ktoré je pre náladu dôležité.

A navyše. Najväčšiu radosť prináša vtedy, keď sa s ňou môžete rozdeliť s priateľmi alebo so svojou láskou.

Čokoládu vyrábame ručne len na objednávku.

Aj najkvalitnejšie čokolády vyrobené z najkvalitnejších surovín podliehajú oxidatívnym procesom, ktoré znehodnocujú ich kvalitu, chuť a môžu sa stať zdraviu škodlivými. Oxidatívne procesy zrýchľujú teplota, svetlo, vlhkosť, vzduch a styk s kovmi.

Aby sme udržali najvyššiu kvalitu, čístú a prírodnú chuť čokolády, ovocia a orechov, tabuľkové čokolády vyrábame ručne len na objednávku a balíme tesne pred expedíciou. Sme presvedčení, že čerstvo vyrobené a balené čoklády chutia najlepšie.

Krásne balenie umocňuje zážitok z darčeka.

Tabuľkové čokolády sú súčasťou našej Modrej kolekcie. Kráľovská modrá farba v spojení s farbou čokolády a posypov z ovocia a orechov vytvára aj veľmi pekný vizuálny zážitok.

Nezabudnite na osobné prianie na valentínke.

Valentínka je pohľadnica, do ktorej môžete napísať svoje vyznanie lásky, podobne ako svätý Valentín. Valentín stačil pred smrťou napísať lístok žalárnikovej dcére s vyznaním lásky. Práve to sa stalo základom valentínskej tradície.

Valentínske osobné prianie môžete doplniť do jednej z predpripravených pohľadníc. Pohľadnicu vytlačíme a pridáme k valentínskemu darčeku.

Kreatívne kombinácie chutí pre exkluzívny chuťový zážitok.

Náš recept na chuťový zážitok je jednoduchý a nijako sa ním netajme. Pracujeme len s tým najlepším, čo nám príroda dáva. Starostlivo si vyberáme ingrediencie pochádzajúce z celého sveta. Dbáme na ich čerstvosť, kvalitu a spôsob spracovania, či skladovania. Tak, aby chute, ktoré sú v nich ukryté, mohli vyniknúť a prejaviť sa vo svojej plnosti a nádhere.

Kreatívne kombinácie chutí lahodnej čokolády, výberového ovocia a orechov vytvárajú originálne chuťové zážitky. Na ich vytváraní spolupracujeme s množstvom domácich aj zahraničných cukrárov.

Čerstvosť čokolády je najdôležitejšia.

Čerstvo vyrobené čokolády môžete nakúpiť priamo online v našom e-shope. Garantujeme čerstvosť a čístú, prírodnú chuť ovocia a orechov.

Prečo nakupovať valentínske darčeky Frutree?

8 dôvodov, prečo nakupovať vo Frutree s. r. o.

Ako výhodne nakupovať darčeky v e-shope Frutree

  1. Zaregistrujte sa a vytvorte si zákaznícky účet.
  2. Zbierajte vernostné bonusové body.
  3. Vernostné body vymeňte za zľavy pri ďalších objednávkach.
  4. Objednávajte za viac ako 30 € a máte dopravu zdarma.

Na záver. V e-shope nakupujete darčeky čerstvo vyrobené s garanciou čistej chute a vône.